skip to Main Content
Romany Bukman

Mijn naam is Romany Bukman. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de sport en het zorg dragen voor mens en welzijn. Ik kwam er al snel achter dat ik fysiotherapeut wilde worden. Tijdens mijn studie kwam ik dankzij een stage in Sri Lanka in aanraking met de revalidatie/ziekenhuis kant van de fysiotherapie. Na deze leerzame periode ben ik erachter gekomen dat ik veel affiniteit heb met de revalidatie.

Mijn passie is zorgen voor de best haalbare kwaliteit van leven van de patiënten en daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de zorg. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. De fysiotherapeut is niet alleen een therapeut, maar ook een coach en speelt dus een begeleidende rol in het revalidatieproces.

Sinds november 2019 mag ik deel uitmaken van het team van fysio care & science. Samenwerken met het multidisciplinaire team van artsen en verpleegkundigen, maakt deze plek extra leuk om te mogen werken!

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sporten. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in voeding en houd ik mij bezig met het proberen van nieuwe, lekkere en gezonde recepten.

Sociaal, empathisch, gestructureerd, flexibel en energiek zijn kwaliteiten die op mij van toepassing zijn.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Algemene fysiotherapie
  • Orthopedische revalidatie
  • Nek/schouderklachten

BIG nr: 9926616504