skip to Main Content
Lennard van der Ham

Mijn naam is Lennard van der Ham en ik ben sinds juni 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden. Ik heb al veel verschillende kanten van fysiotherapie mogen ervaren. Ik heb ervaring in revalidatie, gehandicaptenzorg en psychiatrie. Ik heb voor mijn opleiding tot fysiotherapeut tevens een sportopleiding afgerond. 

Affiniteit met sport is altijd gebleven. Ik volg diverse sporten intensief en ben sportief ingesteld. Helaas zijn blessures inherent aan sporten. Al op jongere leeftijd heb ik veel interesse voor het functioneren van het menselijk lichaam en de mens achter de klacht.  

Bij Fysio Care & Science is er veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zorgt de afwisseling in de werkzaamheden en de nauwe samenwerking met de andere disciplines ervoor dat Fysio Care & Science een erg fijne en uitdagende plek is om te werken. 

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten door middel van reizen, sporten en leuke activiteiten te ondernemen met vrienden.

Sociaal, empathisch, flexibel en leergierig  zijn persoonlijke kwaliteiten die op mij van toepassing zijn. 

U kunt bij mij terecht voor: 

  • Algemene fysiotherapie 
  • Orthopedische revalidatie 
  • Sport gerelateerde klachten 

BIG nr: 99926474404