skip to Main Content
Gwen van Helfteren

Mijn naam is Gwen van Helfteren en ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool van Leiden. Als sporter ben ik geregeld in aanraking gekomen met fysiotherapie. Ik vind het fijn dat ik nu zelf in de positie ben om mensen te kunnen helpen bij klachten aan het bewegingsapparaat en ze het vertrouwen in eigen functioneren terug te geven. 

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd en ben ik lange tijd werkzaam geweest binnen een Medisch Trainingscentrum. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met echografie en het diagnosticeren en behandelen van orthopedische klachten. 

Sinds juli 2021 maak ik onderdeel uit van het team bij Fysio Care & Science. Ik hou ervan om in teamverband te werken en dat is ook één van de aspecten die mij erg aansprak aan deze praktijk. Zowel de onderlinge samenwerking met de fysiotherapeuten als de orthopeden van de Bergman Clinics zorgen voor een prettige werksfeer én nog belangrijker, voor een optimale behandeling voor de patiënt. 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Orthopedische klachten en revalidatie (schouder/ arm, heup, knie, enkel/ voet) 
  • Sport gerelateerde klachten en revalidatie
  • Dry needling
  • Echografie

BIG nr: 19911440804