Skip to content

Fysio Care & Science werkt samen met de orthopeden van de Bergman Clinics. Door dagelijks overleg kunnen we snel schakelen zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Meer lezen over de orthopeden ga dan naar de site van Bergman Clinic en Orthopedie team. Een korte indruk:

Knie en Schouderspecialist Floor van Eijk
Floor van Eijk heeft als aandachtsgebieden alle schouderproblematiek en (sport)letsels van de knie en andere sport gerelateerde orthopedische problematiek.

Kniespecialist Niels Baas
Niels Baas is de baas wanneer het gaat om knie operaties van totale nieuwe knie tot onverklaarbare knieproblemen.

Heup- en kniespecialist Tom Hogervorst
Tom Hogervorst opereert al vanaf 2006 de nieuwe heup met de voorste benadering. Zijn kennis en kunde op dit gebied deelt hij graag met studenten.

Voet, enkel én heupspecialist Hubert Oostenbroek
Hubert Oostenbroek is gespecialiseerd in de keten van de voet, enkel en heup. De heupprotese wordt ook door hem met de voorste benadering geplaatst.

Voet en enkelspecialist Frank Faber
Frank Faber heeft zich sinds 2007 volledig toegelegd op de behandeling van voet en enkel afwijkingen. Hij is daarmee één van de weinige full-time voet/enkel chirurgen in Nederland.

Heup én Voet en Enkelspecialist Julius Wolkenfelt
Julius heeft zich sinds 2007 toegelegd op heupchirurgie via de voorste techniek (voorste benadering). Door de lange ervaring en thans tevens verrichten van revisie operaties met dezelfde voorste techniek en opleiden van heupcollegae is hij een enthousiaste uitdrager van deze relatief nieuwe techniek.

Heup- en Kniespecialist Remko Sonnega
Remko geeft zich  ontwikkeld op het gebied van heup en knie protheses en re-operaties na eerder geplaatste protheses (revisie operaties). Sinds 1 maart 2019 is dokter Sonnega werkzaam als orthopedisch chirurg bij de Kliniek voor Bewegingszorg in Rijswijk.

Voet & enkel- specialist Lauri Coors

Zij werkte in 2020 en 2021 als orthopedisch chirurg bij Annatommie Medisch Centrum. Daarna als chef de clinique bij de Isala klinieken en sinds februari 2022 werkt zij als orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied voet,- en enkel problematiek bij Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk.