Skip to content

We maken het niet moeilijk: Een eenvoudig te begrijpen behandelplan, altijd afgestemd op jouw wensen.

Afspraak maken? Niet meer langs de huisarts!

Sinds 1 januari 2006 heb je geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Je kan dus direct bij ons langskomen en hoeft niet meer langs de huisarts voor het maken van een afspraak.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak willen we een zo volledig beeld krijgen wat je vraag is en wat de klacht is. Dit doen we door middel van een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Gezamenlijk stellen we dan een behandelplan op die past bij jouw doelen. Vervolgens gaan we starten met de behandeling. Deze start bij de eerst volgende afspraak.

Behandelingen

Een behandeling duurt 25 minuten. We handelen vanuit een van te voren opgesteld behandelplan. Hierdoor weet je vaak al van te voren hoeveel behandelingen je nodig hebt. Eventueel kan tijdens het traject het behandelplan worden bijgestuurd mocht dit nodig zijn. Naast de behandelingen in de praktijk krijg je vaak ook oefeningen mee naar huis.

Afronding

Wanneer je klachten over zijn of wanneer we niet het gewenste resultaat behalen binnen de tijd die we samen hebben afgesproken dan stoppen we de behandelingen. Dit doen we natuurlijk in gezamenlijk overleg. Wanneer de klachten over zijn is ons advies wel om de oefeningen te blijven doen.

Meten is weten

Aan het eind van de behandeling ontvang je van ons een mail met daarin diverse vragen. Wij stellen het op prijs als je deze vragen voor ons invult. De antwoorden stellen ons in staat onszelf blijvend te verbeteren en in de toekomst iedereen zo goed mogelijk te helpen.