Skip to content

Steeds meer mensen in Nederland (willen) gaan bewegen. We worden niet alleen gestimuleerd door de overheid maar ook steeds meer door onze omgeving. De ontwikkelingen in de markt op het gebied van blessurepreventie en bewegen is continu in ontwikkeling. We willen onze prestaties verbeteren of langer gezond en oud worden door lekker in beweging te blijven.

Fysio Care & Science wil voor iedereen een (kennis)praktijk zijn voor mensen die in beweging zijn of willen komen. Niet alleen fysiotherapeutische handelingen wordt geboden, maar ook blessurepreventie, prestatieverbetering en meetanalyses om fitter, gezonder of blessurevrij te zijn en te blijven.

Fysio Care & Science wil haar klanten elke keer weer positief verrassen en hen een positief gevoel meegeven. Om aan de verwachtingen en wensen te kunnen voldoen zorgen we voor een persoonlijk behandelplan en metingen. Hierdoor weten we voor en achteraf hoeveel resultaat we hebben gemaakt. Daarna wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld waarmee klachten in de toekomst kunnen worden voorkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons te komen trainen.