Skip to content

Fysio Care & Science heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Om exact te weten hoeveel behandelingen u heeft, kunt u de polisvoorwaarden van uw verzekering bekijken of contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen om dit uit te zoeken.

Chronische klachten zijn klachten die u langer heeft dan 3 maanden. Niet alle chronische klachten worden onbeperkt vergoed door de zorgverzekeraar. In de ‘lijst van Borst’ zijn alle chronische klachten omschreven en hierin kunt u ook zien welke wel of niet vergoed worden.

Wanneer uw chronische klachten op de lijst van Borst staan moet u de eerste 20 behandelingen zelf betalen. Vaak kan dat vanuit uw aanvullende verzekering. Vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Indien e.e.a. niet duidelijk is vraag gerust een van onze fysiotherapeuten voor meer uitleg. Het is een complex verhaal. Ook kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Tegenwoordig is het niet meer nodig om een verwijsbrief mee te nemen van de huisarts. Sommige verzekeringen berekenen 2 behandelingen als je zonder verwijsbrief komt. Ons advies is dan ook om in dat geval wel met een verwijsbrief te komen. Komt u via een specialist dan heeft u altijd een verwijsbrief nodig.

Wanneer u geen fysiotherapie in het verzekeringspakket hebt zitten komen de kosten voor een fysiotherapie behandelingen voor eigen rekening. Wij zullen dit aan het begin direct laten weten, zodat u hiervan op de hoogte bent. Aan het eind van de behandeling krijgt u van ons een factuur mee en kunt u direct betalen middels ons pin apparaat.

Bij uw eerste afspraak mag u de volgende dingen meenemen:

  • Verzekeringspas
  • Legitimatie
  • Indien van toepassing een verwijsbrief van huisarts of specialist.

Wanneer de behandelingen niet vergoed worden door de verzekeraar sturen wij u een rekening van de gegeven behandelingen.

U kunt onze tarieven vinden op de tarieven pagina.