Skip to content
Maatregelen

Update – 24 maart- Fysiotherapeutische behandelingen & Corona

Na de persconferentie van gisteren waarin Minister Hugo de Jonge ons als fysiotherapeuten rechtstreeks toesprak, hebben wij met het team overleg gehad.  En wij hebben besloten vooralsnog open te blijven zodat we u wel kunnen blijven helpen.
We hebben alleen wel een aantal aanpassingen: Wij behandelen in de praktijk alleen 1 op 1 wanneer het echt medisch noodzakelijk is en / of in overleg met uw huisarts of specialist. Het kan dus zijn dat u een telefoontje krijgt van een onze fysiotherapeuten waarbij uw afspraak wordt afgezegd. Wanneer u wel kan komen hanteren wij de maatregelen zoals zijn voorgeschreven van het RIVM.
We gaan digitaal oftewel online behandelen. Het hele team is bezig filmpjes met diverse oefeningen te maken zodat u gewoon door kan blijven revalideren. We gaan met u bellen of face-timen voor een telefonische consult.  Dat, wat u prettig vindt, en waar u het beste mee geholpen kan worden.
Dus als u klachten heeft, blijf er niet mee doorlopen (in je huis), maar maak alsnog een afspraak. Je zult merken dat we op afstand toch nog kunnen helpen.
Door onze fysiotherapeuten wordt er ook veelal vanuit huis gewerkt. Hierdoor zijn we het beste te bereiken op 070-2211715 of mobiel 06-24 53 75 41 of via info@fysiocs.nl
We hopen dat we u snel weer op onze eigen locatie mogen ontvangen.