Skip to content

Na een blessure of een operatie wilt u de beste revalidatie om weer pijnvrij te bewegen. Wanneer u bijvoorbeeld knieklachten hebt of net geopereerd bent aan de knie dan is het belangrijk dat je een revalidatietraject hiervoor volgt. Dit geldt ook voor schouder, heup of enkel & voet. Voor de knie hebben we zelfs een speciaal knieprogramma

Sportfysiotherapie

Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet mag, waar uw grenzen liggen en of u daar tegen aan zit. Een goed plan en een goede aansturing is hierin belangrijk.

Gezamenlijk stellen we een plan op aan de hand van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld weer hardlopen terwijl u net geopereerd bent aan uw enkel dan gaan we hier een persoonlijk plan voor opstellen. Of heeft u net een schouderoperatie achter de rug en u wilt weer basketballen of gewoon uw werk weer kunnen doen ook dan gaan we gezamenlijk een plan opstellen met een planning.

Belangrijk voor ons is dat uw doelen worden gehaald binnen een termijn die ons allebei redelijk lijkt. We zijn daarom niet alleen uw fysiotherapeut maar ook uw begeleider, adviseur en uw coach.