Skip to content

Fysio Care & Science is er voor iedereen

Heeft u problemen met het bewegen van uw lichaam? Bijvoorbeeld door rugklachten of pijn in een gewricht. Belemmeren de klachten u tijdens het werk of het huishouden? Onze fysiotherapeuten helpen graag door behandeling en advies. We stellen samen een plan van aanpak op en zijn uw coach en begeleider.

Direct Afspraak Maken

Fysiotherapie in Rijswijk

Fysiotherapie is een behandelmethode gericht op alle onderdelen van uw lichaam die betrokken zijn bij beweging. Denk hierbij aan uw gewrichten, spieren, zenuwen, hart en longen. Mentaal en fysiek bent u niet altijd in balans. Als fysiotherapeut onderzoeken wij de oorzaak van deze disbalans. We checken of alle spieren goed samenwerken en of er stress is of dat er andere complicaties zijn.

Wanneer de oorzaak duidelijk is stellen we een plan op. Pijn in de rug kan de oorzaak zijn van een verkeerde houding. We leren u dan wat een juiste houding is door middel van een rugprogramma. Pijn in de knie kan de oorzaak zijn van een instabiele knie. Het is dan belangrijk dat u stabiliteitstraining krijgt.

Fysiotherapie

Heeft u een fysiotherapeut in Rijswijk nodig? Maak nu een afspraak.

Wilt u een afspraak maken met onze fysiotherapeut in Rijswijk? Een afspraak inplannen is direct mogelijk. Neem hieronder eenvoudig contact met ons op. Onze fysiotherapeuten helpen u graag.

Cliënten over ons

“Nadat ik geopereerd ben aan mijn knie door een orthopeed van de Bergman Clinic heeft de persoonlijke behandeling van Carmen van Fysio Care & Science er voor gezorgd dat ik 3 maanden later mijn andere knie heb laten opereren. Zo blij dat ik nu pijnvrij kan lopen.”

Sonja Overtoom

“Na mijn vele hockey jaren was mijn knie op en moest ik geopereerd worden aan mijn voorste kruisband operatie. Ik heb gekozen om mijn revalidatie te doen bij Fysio Care & Science zodat er bij complicaties we snel konden schakelen met de orthopeed. De kennis en kunde van Carmen zorgen ervoor dat ik zeker weet dat ik binnenkort weer op het hockeyveld sta.”

Pascalle Stam

“Al twee jaar loop ik met een frozen shoulder, ik heb al meerdere fysio’s gehad, bij Fysio Care & Science ben ik blij met de korte lijnen met de orthopedische specialisten van de Bergman Clinic en doelmatige behandeling van Carmen.”

Narie Mehned