Skip to content

Fysio Care & Science vindt bewegen en sporten belangrijk. Het houdt het lichaam soepel en jong. Alle trainingen bij Fysio Care & Science worden begeleid door fysiotherapeuten. Dit betekent dat zowel voor mensen met lichamelijke klachten, als voor de fitte sporter een goed en veilig beweegprogramma opgesteld kan worden.

Wil je sporten met als doel om fitter te worden, pijn te verminderen, blessures tegen te gaan of af te vallen? Dan bent u hier aan het goede adres! Dit betekent echter niet dat u alleen met (sport)klachten bij ons kunt komen trainen. Wij bieden onze diensten aan voor iedereen die resultaat wil boeken en daarbij goede begeleiding wenst.

Knieprogramma

FysioFit
Bij Fysio Care & Science sport u op afspraak en altijd onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Wij kunnen u helpen met onze kennis en (sport)ervaring. U traint in een rustige ambiance in groepen van niet meer dan 8 personen. Dit betekent echter niet dat u alleen met (sport)klachten bij ons kunt komen trainen.

Wij bieden onze diensten aan voor iedereen die resultaat wil boeken en daarbij goede begeleiding wenst. Daarom hebben we vooraf aan de trainingen een intake en een fittest. We vragen hier € 15,- voor. Uiteraard mag u altijd bij ons eerst een paar proeflessen komen volgen om te kijken of het wel iets voor u is.

Fittest
Het is bij ons ook mogelijk om alleen een fittest te doen. Hoe is de conditie? Wat zijn de waardes van de verschillende spiergroepen? Wat is het gewicht, BMI en vetpercentage? We kunnen de fittest zo afstemmen zodanig dat de gewenste resultaten naar boven komen. Wil je hier meer over weten, laat het ons dan weten.

Tijden

Maandag 10:00 – 11:00 19:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 11:00
Woensdag 10:00 – 11:00
Donderdag 10:00 – 11:00 19:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 11:00

Kosten
De kosten voor de deelname aan FysioFit zijn:

10 Rittenkaart niet beschikbaar
Fittest als intake voor FysioFit Niet beschikbaar
Losse fittest Niet beschikbaar